Beste lezer

Październik 19, 2014 8:30 am Published by 1 Comment

Ik droom ervan om een blog te schrijven over vertaalproblemen van vertalers Pools-Nederlands, maar … waar haal ik die tijd vandaan. Mijn hoofd zit vol ideeën, maar altijd is er iets dringenders te doen. Misschien als de kindjes wat groter zijn … In elk geval, het plan is er, nog even geduld, en misschien gaan de ideeën in mijn hoofd dan eindelijk online!

Categorised in:

This post was written by administrator

1 komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>